МАКЛЕР КОМЕРС като изложител по време на международното изложение ANUGA 2021 в Кьолн, Германия!

окт. 5, 2021 | Новини

Международното изложение ANUGA се  провежда веднъж на две години  и е най-голямото и значимо изложение в областта на хранително-вкусовата промишленост в света. Ще бъдат представени над 8 000 фирми от над 120 държави (около 160 000 души), като международното участие при изложителите е над 50%, а при посетителите над 80 %, което превръща изложението в глобален форум за бранша и представя световните тенденции и иновации в сектора. Нивото на бизнес посетителите е много високо, което води до реално сключване на сделки.

Екипът на Маклер Комерс ще има възможността да представи пред бранша на глобално ниво, висококачествени български млечни продукти, модернизирани прозиводствени мощности, както и да запознае посетителите с традиционни български технологии за производство чрез дегустиране на продукцията ни. Сред фирмените предложения в зала BOCF, щанд 062, са различни видове бели саламурени сирена, кашкавали, моцарели, истинско българско сирене Дунавия от краве мляко, както и запазената българска технология за производство на кисело мляко с каймак, с които България е толкова известна.

На фирмения щанд на Маклер ще представим и сирената за печене от серията Makler Grillost. Те са произведени по традиционна кипърска технология за сирене халуми, но от краве мляко. Точно с тези сирена Маклер Комерс успя да се наложи на скандинавските пазари в Норвегия и Швеция, известни с кулинарният си туризъм. По време на изложението ще запознаем посетителите с най-новите варианти на сиренето Grillost, а именно – безлактозно сирене за печене, както и сирене под формата на картофки.

Всичко останало ще запазим като изненада, за да ви запознаем от близо с нашите продукти на щанд 062 в зала BOCF по време на ANUGA 2021 – 9-13 октомври в Кьолн, Германия!